Har du også problemer med hårtab? Så har jeg måske løsningen

Har du også problemer med hårtab?Har du ligesom jeg selv, problemer med at håret er blevet lige tyndt nok i toppen og tindingerne efterhånden er ved at være så høje at de kan strække sig om til nakken? :) Så er du ikke den eneste.

Det er nemlig ganske normalt for mange mænd, og rent faktisk taber hver tredje mand håret inden de når at blive 30 år, og for folk i fyrreårsalderen stiger det tal til 40 procent, rammer man 50 år er man helt oppe på halvdelen af befolkningen.

Ikke desto mindre er det er emne som kan være ømt at snakke om, og for mange mænd er det et tabu og noget som går dem meget på. Og jeg må da også indrømme at jeg har haft mine dage hvor jeg måske ikke har været i det bedste humør efter at have stået foran morgenspejlet!

Men hvorfor taber vi mænd håret så hurtigt, og hvorfor taber kvinder ikke håret ligeså hurtigt? Jeg har undersøgt emnet lidt nærmere + fundet et produkt som kan hjælpe med at dække de værste skaldede pletter og høje tindinger.

Hvorfor taber vi mænd håret?

Vi har gennemsnitligt omkring 100.000 hår på toppen af hovedet, og før- eller siden vil det ryge af, for nogen hurtigere end andre, og det menes ofte er været et arveligt problem. Det siges at hvis din far eller farfar er skaldet, kan du nok også forvente at blive det – når du rammer omkring samme alder.

Ifølge forskere som har studeret hårtab, menes det at kønshormoner i kroppen er grunden til at man taber håret. Det er enzymer i kroppen som naturligt omdanner testosteron til “dihydrotestosteron” som angriber hårsækken, og graden af angribene kan variere fra person til person.

Da mænd ofte har en større forekomst af kønshormoner er det derfor også naturligt dem som taber håret lettest.

Caboki naturprodukt imod hårtab

Du har måske allerede søgt lidt rundt på nettet efter hårprodukter imod hårtab og fundet ud af at det kan være en jungle at finde rundt i. Du kan finde olier, conditioner, shampoo, osv. som alle lover dig at få håret tilbage.

Min erfaring er at det ikke rigtigt virker, men jeg har været heldig at finde et produkt som har givet mig hår glæden tilbage igen, da det kan hjælpe med at genskabe de naturlige hårfibre i håret.

Produktet hedder Caboki, og det er baseret på naturlige produkter så det derved ikke skader ens hår, hvilket man selvfølgelig ikke er interesseret i!

Produktet kommer oprindeligt fra USA (tror jeg) men jeg har fundet frem til en dansk importør af det her i Danmark hvor det kan bestilles hurtigt- og nemt (mener jeg fik mit efter 3-5 dage med posten)

Min erfaring med produktet er rigtig god, også selvom man måske kan være lidt skeptisk ved første øjekast. Jeg bruger det jævnligt ved lejligheder hvor jeg gerne vil have håret (det som er tilbage) sidder lidt bedre end i hverdagen.

Du kan købe Caboki imod hårtab her.


Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

AndersW