Har du prøvet at handle med binære optioner før?

Hvad er binære optioner?Jeg søger altid efter nye og hurtige måder at tjene penge på, for penge er jo altid rare at have – da det giver jo en eller anden for frihed og tryghed. (er de fleste nok enige i)

Da jeg har min daglige gang på nettet, finder jeg det helt naturligt at det er her at jeg gerne vil tjene mine “nemme penge”.

Som den smarte dog nok ved, så findes der ingen nemme penge her i livet – men alligevel håber vi jo på at finde en god metode, og en genvej til succes – som endnu ingen andre har spottet! :)

I jagten på den korte genvej, gav jeg mig fornylig i kast med det som hedder “binære optioner”. Binære optioner er som sådan ikke nyt, men det er det for mig – og derfor må det også antages at det er steget i popularitet, i forbindelse med at man i dag nemmere har tilgang til nettet, og dets tjenester.

I dette indlæg vil jeg forklare nærmere om hvad binære optioner er, hvis du selv skulle have lyst til at jagte nogle hurtige penge, og prøve kræfter med denne anderledes form for trading.

Om binære optioner

For dem som ligesom mig selv i starten, ikke ved hvad binære optioner er – kommer der en hurtig forklaring her:

Når man handler med binære optioner, kan man handle med forskellige former for værdier. Det kan være almindelige aktier, valutaer, eller råvarer i form af fx. guld, kul, olie, osv.

Der er dog en væsentlig forskel i at handle med binære optioner, sammenlignet med de traditionelle aktier – og forskellen gør at det er væsentligt nemmere at handle med de binære optioner, hvilket gør at du ikke behøver at være en aktie eller markedsspecialist for at begynde.

Sådan fungerer det:

Du byder simpelthen ind på fx. en aktie eller en valuta – som du mener vil have en opadgående kurs indenfor en periode, som du selv vælger. Herefter vælger du beløb du vil skyde ind/satse – og hvis du “holder” hjem, vil du få udbetalt din gevinst. Skulle det dog tværtimod gå den anden vej, så mister du dit indskud.

Netop fordi der kun er to udfald, enten “vind” eller “tab” kaldes det også for binære.

Afhængig af hvilken platform/broker man vælger at bruge – vil der dog kunne blive udbetalt xx antal procent, ift. til investerede beløb – i tilfælde af tab.

Nogen mener på grund af knald- eller fald effekten, at der udelukkende er tale om gambling – hvor andre dog mener og har bevist, at det skulle være muligt at tjene hurtige- og gode penge på handel med binære optioner.

En ting er dog sikkert: det er at du ikke skal vente flere måneder/år på en aktie, for at finde ud af om du laver et afkast, så det er langt sjovere!

Hvordan lærer man og kommer igang med binære optioner handel?

Personligt faldt jeg selv over denne hjemmeside – i min søgen efter mere viden om emnet, hvilket jeg fandt rigtig brugbart. Det var også på den hjemmeside at jeg fandt oversigt over platforme, hvor man kunne handle med binære optioner på nettet.

Endvidere kan der søges efter engelske hjemmesider om emnet, hvor der findes rigtig meget viden om emnet. Dog er min vurdering at du skal sortere meget fra, da mange blot prøver at tjene penge på, at lære dig at lave penge på binære optioner, eller såkaldte “scammers”.

Hvis du gerne vil lære mere om strategier bag det at “bette” på binære optioner – fandt jeg også denne engelske hjemmeside nyttig: Binaryoptionsstrategy.net

FYI: Så er jeg stadig ikke blevet millionær på at handle med binære optioner, så den nemme vej til hurtige penge har det ikke været hos mig – det er dog blevet til en masse sjov, og ny viden, og hvem ved? måske jeg bliver bedre til at handle med disse anderledes aktier i fremtiden – og derved stadig kan lave nogle hurtige- og nemme penge :)


Share on FacebookShare on Google+Share on TumblrTweet about this on Twitter

AndersW